Werkwijze

Bij elk gebouw wordt eerst een rondleiding gegeven door de (interieur)architect.

Hierin wordt uitleg gegeven over de bedoelingen van de architecten en hoe vragen van de klant werden ingevuld. Er worden foto’s genomen van zowel exterieur als interieur zodat elk project volledig gedocumenteerd is. Voor een privé-woning wordt 1,5 uur voorzien. Van elke woning kan u een 15-tal bewerkte beelden verwachten.

Tijdens de shoot worden persoonlijke spullen van de bewoners zorgvuldig aan de kant gezet, indien dit nog niet gebeurde. Zo straalt elke foto rust en neutraliteit uit. Iedereen kan zich inbeelden te kijken naar zijn toekomstige woning.

Beeldbewerking

Elk beeld wordt apart bewerkt. Belichting en kleuren worden geoptimaliseerd. Ook kleine aanpassingen zijn inbegrepen in de prijs. (retoucheren van vuil, barsten, molshopen,..).

Maar het gebeurt wel vaker dat klanten de laatste afwerkingen van hun woning uitstellen. En jij wilt je project uiteraard zo snel mogelijk online. In dat geval kunnen ook extremere bewerkingen uitgevoerd worden. Denk aan onafgewerkte muren, verlichting die nog niet werd geplaatst…

Voorbeeld case van een renovatiewoning